ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ - ΣΥΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

27/05/2020 08:24

Αγαπητοί γονείς,

Μετά τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Παιδείας σχετικά με το άνοιγμα των Δημοτικών Σχολείων, μας δίνεται πλέον η δυνατότητα να δεχθούμε και τους μαθητές από A' junior έως και C' στις αίθουσές μας, από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου.

Η σύστασή μας όμως είναι να προσέλθουν στις αίθουσές μας, μόνο μαθητές που για ειδικούς λόγους δεν μπορούν να παρακολουθούν τα μαθήματα μέσω διαδικτύου.

Σεβόμενοι την επιλογή πολλών γονέων να μη φέρουν σε επαφή τα παιδιά με περιβάλλον άλλο από αυτό του σπιτιού, θα υπάρξει η δυνατότητα παράλληλης διδασκαλίας, (δηλαδή το μάθημα θα διεξάγεται κανονικά στην αίθουσα και παράλληλα - την ίδια ώρα - μέσω διαδικτύου), ώστε όλα τα παιδιά να παρακολουθούν και να συμμετέχουν κανονικά στα μαθήματα.

Ήδη η μέθοδος της παράλληλης διδασκαλίας, εφαρμόζεται με εξαιρετική επιτυχία στις τάξεις D' έως και Proficiency, όπου η συντριπτική πλειοψηφία των μαθητών κατόπιν δικής τους επιλογής, παρακολουθούν το μάθημα διαδικτυακά, παραμένοντας οι ίδιοι ασφαλείς και βοηθώντας μας να τηρούμε όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

Φυσικά για τους μικρούς μαθητές που θα επανέλθουν στις αίθουσές μας, θα τηρηθούν όπως ήδη τηρούνται όλες οι οδηγίες των αρμοδίων (αποστάσεις, καθαρισμός, απολύμανση κλπ). Το εγχείρημα όμως δεν θα είναι εύκολο και θέλουμε να τονίσουμε ότι θα χρειαστούμε την συνεργασία των παιδιών και των γονέων, ώστε όλοι μαζί να αντεπεξέλθουμε στις νέες συνθήκες.

Επαναλαμβάνουμε λοιπόν ότι συστήνουμε, να προσέλθουν στις αίθουσές μας, μόνο μαθητές που για ειδικούς λόγους δεν μπορούν να παρακολουθούν μέσω διαδικτύου.

Είμαστε στη διάθεσή σας σε περίπτωση που έχετε κάποια απορία ή θα θέλατε κάποια διευκρίνιση, στο τηλ. 2104616292.

Ας κάνουμε λοιπόν όλοι μαζί μια καινούργια αρχή,
σε νέους ασφαλείς δρόμους, 
με νέες προοπτικές!