Οι Άνθρωποι

Διεύθυνση

ΕΥΗ ΖΟΥΡΟΥΔΗ - ΑΡΓΟΥΔΕΛΗ  &  ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΡΓΟΥΔΕΛΗΣΚέντρα Ξένων Γλωσσών Πειραιάς Κερατσίνι

Αποτελούν την 3η γενιά διεύθυνσης των σχολών μας μετά τον κο Θανάση Πουλόπουλο, την κα Σοφία Αργουδέλη-Πουλοπούλου και τον κο Νίκο Αργουδέλη.

Είναι και οι δύο απόφοιτοι του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχοι του Μεταπτυχιακού τίτλου ΜΒΑ του Πανεπιστημίου ASTON Αγγλίας και του Certificate of Proficiency του Πανεπιστημίου Michigan Αμερικής.

Η κα Ζουρούδη είναι επίσης κάτοχος Πτυχίου Παιδαγωγικών Σπουδών της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. και του Διπλώματος Methodology Course in TEACHING ENGLISH as a Foreign Language του Center of Applied Linguistics and Language Studies του HELLENIC AMERICAN UNION.

 

Συνεργάτες

Η εκπαιδευτική μας φιλοσοφία δίνει μεγάλη έμφαση στην αξιοποίηση των ανθρώπινων αξιών, στην ηθική της εργασίας, στο ομαδικό πνεύμα και στην τεχνική πρόοδο, συνδυάζοντας έτσι άρρηκτα την 50ετή παράδοση μας με την συνεχή καινοτομία και εκσυγχρονισμό. Οι άνθρωποί μας αποτελούν το πολυτιμότερο κεφάλαιο των σχολείων μας. Με την στήριξη και την εξειδίκευσή τους, οι σχολές μας αναγνωρίζονται πανελλαδικά, ως από τις κορυφαίες και πιο επιτυχημένες.