Θερινά Μαθήματα

Κερδίστε μία ολόκληρη σχολική χρονιά σε ένα μόνο καλοκαίρι !

Τα Θερινά μας τμήματα καλύπτουν όλες τις διδασκόμενες γλώσσες και όλα τα επίπεδα
 

Συχνές ερωτήσεις γύρω από τα Θερινά :

Πότε αρχίζουν  και πόσο διαρκούν τα καλοκαιρινά τμήματα ;

Τα μαθήματα αρχίζουν γύρω στις 15 Ιουνίου (ανάλογα με το πότε τελειώνει το Ελληνικό Σχολείο) και διαρκούν έως το τέλος Ιουλίου. Για τις πτυχιακές τάξεις π.χ. Lower,  Proficiency Β', Delf B2,  τα μαθήματα ξαναρχίζουν το Σεπτέμβριο και συνεχίζονται μέχρι το Νοέμβριο-Δεκέμβριο, με διαφορετικό πρόγραμμα.

Κάθε πότε έχουμε μάθημα και πόσες ώρες την ημέρα ;

Κάθε μέρα –πρωινές ώρες, εκτός από Σαββατοκύριακο. Το μάθημα διαρκεί   2, 2 ½  ή 3 ώρες την ημέρα, ανάλογα με το επίπεδο, π.χ. η D’ τάξη των Αγγλικών έχει 2 ½  ώρες μάθημα την ημέρα. Βέβαια, αυτό απαιτεί και το ανάλογο διάβασμα στο σπίτι, κάθε μέρα.

Λειτουργούν  καλοκαιρινά τμήματα για όλες τις γλώσσες και τάξεις και αν ναι, «βγαίνει» κανονικά η ύλη τους μέσα στο καλοκαίρι;

Καλοκαιρινά τμήματα λειτουργούν για όλες γλώσσες και τάξεις, εκτός από την Α’junior (προκαταρκτική) των Αγγλικών. Η ύλη ολοκληρώνεται   κ α ν ο ν ι κ ό τ α τ α   και το ίδιο αποτελεσματικά όπως τον χειμώνα .

Ποιο είναι το όφελος από τα καλοκαιρινά τμήματα ;

Το όφελος είναι μεγάλο, αν λάβουμε υπόψη ότι «κερδίζετε» έναν ολόκληρο χρόνο, μέσα σε ένα μόνο καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει ότι προλαβαίνετε να πάρετε τα πτυχία σας πριν αρχίσουν οι αυξημένες υποχρεώσεις του Λυκείου.

Πού γίνονται τα μαθήματα ;

Τα  καλοκαιρινά  μαθήματα  γίνονται   στο  Κέντρο 1 (Χορμοβίτου 242). Οι αίθουσες διδασκαλίας και ο χώρος του σχολείου κλιματίζονται, δημιουργώντας ένα ευχάριστο και άνετο περιβάλλον.